Najnovšie recenzie zo sekcie UV lampy na nechty
- Rýchle dodanie a kvalitné výrobky
Som spokojná iba sa viac hreje ako by mal a preto som dala 4 hviezdičky.
- Materiály vytvrdí do 30 sekúnd, max minúty (stavebné gély)
- Dizajn
Rozhodne mi zrýchlila a uľahčila prácu v porovnaní so staršou uv lampou, ktorá vytvrdzovala jednu vrstvu dve minúty. Odporúčam :)
- Jednoduché ovládanie. Pohybový senzor. Dostatočne veľká lampa. Super cena.
- Funguje, nepáli
- Chyba mi detailnejší návod na použitie, návod je veľmi stručný, len maly papierik, neuvádza dĺžku pôsobenia v sekundách, ale možno to treba skôr na gel lakoch hľadať, možno je to individuálne
- pekny jednoduchy desing je mala lahka dobre vytvrdne aj gel ktory v inych lampach netvrdilo...
- zatial nema
- výrobok odporúčaný aj na stránke, a skutočne výborná
- neskutočná spokojnosť s tovarom
- lampa veľmi šikovná, ľahká a taktiež ľahká manipulácia vhodná aj pre začiatočníkov
- na domace pouzitie velmi dobre za tu cenu
Veľmi dobrá cena
Zapamata si nastavenie a automaticky rozozna, ked sa do nej vlozi ruka. Dizajn je velmi pekny.
Som spokojná s výberom, spĺňa očakávanú kvalitu, jednoduché ovládanie.
- dizajn
- funkčnosť
- praktickosť
- pohybovy senzor
Kvalitna lampa
- dobrý produkt
- Pekný dizajn
- Rýchlo vysuši gély a gel laky
- Kvalita=cena
- Led diódy sú po celej lampe, čo pomáha dokonalo vysušiť gel na celom nechce rovnako
- Nie sú)
Odporúčam totu šikovnu lampu, rýchlo a dokonalo vysuši všetko čo si dáte na nechty, má veľmi pekný dizajn.
Ja som s ňou veľmi spokojná ☺️
Rýchle vytvrdnutia veku, priestranná vo vnútri
skúšala som 1.x
- Možnosť nastavenia času a výkonu
- Ventilátor
- Oddeliteľné dno
Lampu som si kúpila na domáce použitie nakoľko som mala menšiu cestovnú a mala slabý výkon ( lak sa lámal a zlúpal po krátkom čase). Táto lampa má pekné prevedenie a kvalitný výkon, možnosť nastavenia medzi 24 a 48 wattmi, zabudovaný ventilátor a oddelitelné dno držané magnetom. Splnila očakávania
- pouzivam kratko, ale splna vsetko co som ocakavala
- akurat mohol byt dlhsi kabel
Zobrazujem 81 - 100 zo 137 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7 Ďalšie »