Najnovšie recenzie zo sekcie UV lampy na nechty
Sikovna lampa ,dobre zatvrdzuje gél lak ,výhoda nadstavenia časovača,
- super kvalita
- Ľahká lampa
- Niekoľko možnosti časovaču
- Senzor pohybu
- Zatiaľ nemám žiadne negatívum na túto lampu
Rozumná cena a kvalita.
- Silna lampa,laky perfektne drzia
- Kvalita = cena
- Low heat mode pre krehké nechty - lak rovnomerne a dobre vytvrdne za 99s a nechty nepália
- Časovač a automatické spustenie po vložení ruky do lampy
- Krátka šnúra adaptéru
cena výkon újde ale žena vraví že to mohlo ešte otrochu silnej hriať.
Semilac UV/LED lampa Diamond 24/48 W biela
Pridané: 30. mája 2024
(naposledy upravené 30. mája 2024)
Zakúpený v nechtovyraj.sk
splnil ocakavania
Lampu som tiež vyskúšala, má krásny veľký displej, ľahko sa obsluhuje,verím,ze bude dlho a dobre slúžiť vytvrdzuje naozaj rýchlo, tak ja som maximálne spokojná
- Nekvalitný výrobok
Horná časť - krytka je krivá od výroby. Čo sme objednávali veľa rokov z Číny boli rovné.
Sun X10 MAX UV/LED Lampa na nechty dual 280W
Pridané: 18. apríla 2024
(naposledy upravené 18. apríla 2024)
Zakúpený v Raj nechtov
- ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pri lampe nebol slovensky ani cesky navod. Uz 2x som si robila nechty a nedrzia ale nemyslim ze to je lampou. Teda dufam ze to je sadou na gel lak.
- veľmi šikovná, ľahká lampa
- pekný dizajn
- vyskúšala som ju síce zatiaľ len 1x, ale maximálna spokojnosť
Lampa neni taka silna ako som dufala. Kupila som ju ako nahradu za 7W lampu ale stale trva zapekanie 1 vrstvy viac ako minutu. Inak je v poriadku.
Lampu som si objednala preto, lebo som si chcela robiť gélové nechty sama. Mám slabé svoje vlastné nechty a u nechtárky som už v poslednej dobe cítila takmer všetko. Keď robila s brúskou , cítila som to/ bolelo to/, keď som povedala aký dizajn chcem, nikdy som nemala nechty aké som chcela. .Tak som sa rozhodla, že si obstarám všetko potrebné a budem si nechty robiť sama. Nemám s tým problém, viem to. A lampa je úplne super, nepáli, ....zaujala ma hlavne kvôli funkcii postupného vytvrdzovania, ktorá je hlavne pre citlivé a slabé nechty. Vrelo odporúčam.
Skvelá lampa, senzor pohybu funguje skvele, lampa si zapamätá posledný čas takže netreba do nej zakaždým ťukať, je ľahká, spratná, nie je čo vytknúť.
- Vykonna
Parádna,ľahká výkonná....dobrá lampa
- Veľmi som spokojná. Dobré recenzie čo som čítala sa potvrdili. Rýchlo vytvrdí gel lak, malá spratna lampa.
Zobrazujem 1 - 20 zo 137 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...7 Ďalšie »